Deskundige woningkeuring

Voor een bouwtechnische keuring ben u bij Appelman aan het juiste adres. Wanneer een nieuw huis gaat kopen kunt u door ons uw nieuwe woning laten keuren.


Deskundig in iedere woningkeuring

Wij voeren een bouwtechnische keuring uit aan nieuwe of oude panden. Dit is een visuele keuring waarmee wij de bouwtechnische staat van het huis binnen én buiten in kaart brengen. U kunt zo bepalen of het nieuwe pand in kwestie klaar is voor oplevering. Ook onderzoeken wij  bij de aankoop van een huis of het pand mogelijk verborgen gebreken bevat en reparaties behoeft en tegen welke kosten! Een woningkeuring is dus in veel gevallen de laatste stap voor een ‘go’.

Het inhuren van een externe partij voor woningkeuring is belangrijk, omdat de persoon die de keuring uitvoert onafhankelijk moet zijn. Hij mag geen belang hebben bij een oplevering of aankoop. NB woningen die wij met de klant aankopen, keuren we dus niet zelf!
 

Doeleinden

Na de woningkeuring ontvangt u een bouwtechnisch rapport. Daarin staat duidelijk vermeld welke ruimtes en wat er is geïnspecteerd. De bevindingen zijn per onderdeel overzichtelijk in kaart gebracht met indien wenselijk een kostenplaatje op korte en /of langere termijn. Zodat u  een weloverwogen keuze kunt maken.